Boek: Reflexen, leren en gedrag

Nieuwe herziene uitgave van het boek Reflexen, leren en gedrag door Sally Goddard Blythe is nu verkrijgbaar. Dit boek is een ideaal naslagwerk voor geïnteresseerden  in ontwikkelingspsychologie, leer- en gedragsproblemen bij kinderen, de neuromotorische ontwikkeling, onderwijspsychologie en de neurowetenschappen. Dit boek vertegenwoordigd de INPP methode en het gedachtengoed van Dr. Peter Blythe. Voor meer informatie over het boek: Reflexen, leren en gedrag.

Reflexen, leren en gedrag is te bestellen voor €30,75 (inclusief 9% btw + € 4,95(verzendkosten)= € 35,70. Als u het boek per email besteld wordt het per omgaande verstuurd met een factuur vakliteratuur op uw eigen naam of  op naam van uw bedrijf. Graag uw naam, adres en telefoonnummer in de e-mail vermelden. U kunt het bedrag na ontvangst van de e-mail factuur per internetbankieren overschrijven. Bestellen kan bij Jur tenHoopen

Als u de beide boeken Eerst bewegen, dan leren en Reflexen, leren en gedrag tegelijk besteld (€30,75+ €30,80 + € 4,95 = € 66,50)   betaald u slechts één keer de verzendkosten van €4,95. Alle bedragen zijn inclusief 9% btw.