Zaterdag in september 2024 - Dagcursus "Eerst bewegen, dan leren" - locatie Brabant

INPP Therapeuten

INPP Licentiate

Als u dit logo ziet dan weet u zeker dat deze therapeut opgeleid is door een officiële opleider van het INPP instituut. De opleiding tot INPP therapeut kan in Nederland gedaan zijn, of bij een INPP instituut in Engeland, Duitsland of Polen. De therapeut heeft een praktijk in Nederland en heeft daardoor het lidmaatschap (Licentiate) bij INPP in Nederland. Deze erkenning verkrijgt iemand alleen als deze voldoet aan de eisen en richtlijnen van het instituut. Op deze manier kan de kwaliteit van de INPP-therapeuten worden gewaarborgd.

Waar in Nederland vind je een INPP behandelaar?

Hier kunt u per provincie één van onze INPP therapeuten vinden. Een INPP therapeut kijkt bij uw kind naar neuro-motorische onrijpheid en reflexintegratie volgens de INPP methode.

Brabant

Drenthe

Friesland
Gelderland
Overijssel
  • Marc Voshaar – Almelo. (geen website)
  • Martin Snijders – Zwolle. Website:  gelukkighb.nl
  • Gabrielle Alberink – Lubbers in Hengelo. Website: www.rthengelo.nl
Utrecht
Zuid Holland
Flevoland, Groningen, Limburg en Zeeland

Voor deze provincie zoeken wij nog behandelaars in de INPP methode. Kijk als ouder of begeleider bij een andere provincie om een INPP therapeut te vinden die gespecialiseerd is in de neuro motorische rijpheid van de hersenen. Kijk hier als therapeut met je eigen specialiteit voor meer informatie over de INPP jaar opleiding.