Zaterdag 1 oktober 2022 - Den Haag - Dagcursus "Eerst bewegen, dan leren"

Home

Reflexen INPP

Voor OUDERS


ARTIKELEN


CONTACTBoeken

INPP Nederland heeft 2 boeken verkrijgbaar waar u mogelijk in geïnteresseerd zou kunnen zijn! Het boek “Eerst bewegen, dan leren” en “Reflexen, leren en gedrag” geschreven door Sally Goddard-Blythe


Eerst bewegen boek


Reflexen, leren boekVideo’s

In deze video verteld Sally Goddard Blythe over neuromotorische rijpheid, reflexintegratie en de INPP methode. Zij is director van INPP International in Chester (VK) en is auteur van meerdere boeken die over de neurologische ontwikkeling van kinderen gaat.Meer InformatieZoek een therapeut

Vind in Nederland een therapeut bij u in de buurt die gespecialiseerd is in neuromotorische rijpheid en reflexintegratie.


Vind therapeut


Eerst bewegen, dan leren

Wie zijn wij. Wat doen wij

De INPP therapeuten zijn enthousiaste mensen die zich actief bezig houden met de methode om bij uw kind primitieve reflexen en neuromotorische rijpheid te ontdekken en de onderliggende oorzaak aan te pakken en te behandelen met reflexintegratie.

Eerst bewegen, dan leren INPP dagcursus op zaterdag 21 mei 2022. De cursusdag is van 9.30 uur tot 16.30 uur in Dorpshuis de Neng in Hoogland.

De 1 dagcursus wordt gegeven door Jur ten Hoopen aan de hand van het boek Eerst bewegen, dan leren. Je krijgt als deelnemer nog naast het boek een uitgebreide handout uitgereikt tijdens de cursusdag.

De cursus is inclusief het boek Eerst bewegen dan leren €200,00 inclusief btw (heb je het boek al in bezit dan wordt het bedrag van €30,80 afgetrokken. Het restbedrag is dan €169,20 incl. 21% btw)

Aanmelden kan door een korte e-mail te schrijven naar info@inpp.nl Voor verdere informatie ben ik op werkdagen bereikbaar op het volgende telefoonnummer: 06- 5020 7521

Mocht je gebruik willen maken van de lunch in Dorpshuis de Neng dan zijn er extra kosten van €6,00 aan verbonden. Laat in de mail even weten dat je de lunch meegebruikt.

Na je aanmelding per e-mail krijg je antwoord met een bijlage met verdere informatie.

Plaats: Dorpshuis de Neng, Engweg 7, 3828 CJ Hoogland.

Hier meer informatie over de   INPP dagcursus Eerst bewegen, dan leren in Nederland. 

Als principal is Jur ten Hoopen in Nederland aangesteld om de belangen van het INPP te behartigen.

In juni 2022  gaat de nieuwe INPP 1 jaarcursus weer van start in Hoogland (Amersfoort). 


Meer Info over ons

Wat zeggen mensen over ons…

Door ‘simpele’ oefeningen te doen zit mijn kind weer beter in zijn vel.

Marie Fletcher
Moeder van Tim
Als leerkracht op de lagere school doe ik met de hele klas oefeningen volgens het schoolprogramma van INPP. De oefeningen van eerst bewegen, dan leren zijn leuk en makkelijk te doen. Ik merk dat de kinderen beter stil kunnen zitten en zich beter kunnen concentreren.

Elisabeth
Leerkracht
Doordat ik nu de jaarcursus heb gevolgd ben ik in staat om een kind op het gebied van de neuromotoriek uitgebreid te onderzoeken en een oefening mee naar huis te kunnen geven waardoor het kind zijn neuro-motorische rijpheid kan ontwikkelen


Dania
INPP therapeut

Ontdek hoe wij uw kind kunnen helpen…


Facebook


Twitter


Linkedin